Powiem szczerze, ze cięzko mi sobie wyobrazić, ze to ma byc niby facelifting RS.
Przede wszystkim w tym aucie NIC nie jest zmienione.
Po prostu dołożone są jakieś akcesoria. Do tego moim zadaniem bardzo badziewne.
Zalatuje mi bezguściem - błyszcząca czarna felga - no comment. Czarne listwy... LOL.
"Profi" dyfuzor i nakladka z przodu... echhh... To jakiś styl Subaru dla ubogich IMO. :x
O czarnych wykonczeniach zderzaka przy halogenach po prostu wolę nawet się nie wypowiadać, bo można puścić pawia... :lol: :evil:
Fotele widzę od R32 i ogólnie krzykliwe wnętrze. Niestety kompletna utrata klasy jak dla mnie.
Nie chce mi się wierzyc, ze to ma byc FL O2 RS, choc rzeczywiscie tak podają media nie tylko w PL. Ale skoro utrzymali w tajemnicy FL zwyklej O2 do ostatniej chwili, to dlaczego mieliby teraz sie chwalic RSką na targach?
Coś tu się kupy nie trzyma IMO.
Chyba, ze nie będzie w ogole FL RS, tylko wlasnie wejdzie taka "dodatkowa wersja" RS+
No ja tu też widzę pewien nie smak...
Fotele owszem podobają mi się, ale nie czerwone :| ja już mięliby zrobić takową wersje RS+ to już chociaż można by troszkę mocą dolać... :| dla mnie to jedna dalej ta sama RS'ka. Bardziej mi się podoba obecna wersja RS
Ehh... Kowal ma racje- jakbym miał, bym siedział cicho. Ale jako że nie mam- mówię: "RS koncept? Brzyyyyyyyydal!" :szeroki_usmiech
No właśnie, dlaczego Skoda nie ma jakiegoś przynajmniej jednego, jednego potwora? Jak upchnęli 3.6FSi w Superba... A w A3/GV 3.2V6. To dlaczego taka jednostka nie może zawitać w Octavii...? Wtedy nawet taki desing w stylu "Subaru dla ubogich" albo ostatecznie "czerwień, zieleń, ultrafiolet i tak dalej - ot, wiejska karuzela." nabiera jakikolwiek sensu. Bo pomimo że o gustach się nie dyskutuje- tu tego kogoś trzeba obsmarować, i to porządnie...
Chociaż ostatnia seria Seata była rzekłbym... Urokliwa. :wink: Każdy w takim samym ksztalcie, rozmiar się tylko różnił... To też nie mają dużych, fajnych V6 :diabelski_usmiech
Im bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Cóż- może kieedyś będzie jakiś przełom :wink: Ale póki co, chyba za dużo "grobben Vater und Mutter" mogliby stracić na pozwoleniu montowania V6 w przejętych firmach... :|
Ale jeżeli tak ma ta RS wyglądać, to ja dziękuję- postoję :roll:
Im bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Coś tu się kupy nie trzyma IMO.
Chyba, ze nie będzie w ogole FL RS, tylko wlasnie wejdzie taka "dodatkowa wersja" RS+
A mnie się wydaje że skoda po prostu coś tam musiała wystawić i dała takie oto RS+ żeby nie ujawnić wersji po lifcie (chociaż co im tam szkodziło), no ale to tylko moje skromne zdanie.
Na Motor Show w Essen pojawił się prototyp - Skoda Octavia RS+.
Ofertę Czechów skierowaną do kierowców o sportowym zacięciu należy traktować jako zapowiedź tego, co ich czeka. Warto zauważyć, że przedstawiony w Essen prototyp bazuje na aktualnej wersji Octavii, a nie na odmłodzonym modelu, który zaprezentowano niedawno w Paryżu. Nie ma też żadnych propozycji dotyczących zwiększenia mocy. Pod maską RS+ znalazły się dwa silniki o pojemności 2 l. Pierwszy z turbodoładowaniem ma moc 200 KM, drugi to turbodiesel o mocy 170 KM.
W zaprezentowanym w Essen prototypie mamy trochę dodatkowego chromu, czarnego plastiku, nakładki na zderzak, boczne listwy, wloty powietrza, spojler. Nieźle wyglądają czarne felgi. W kabinie warto zawrócić uwagę na sportowe fotele Recaro w kolorze czerwieni. Całość bardziej jednak przypomina lekki tuning, niż nową sportową wersję Octavii. Tej chyba należy się spodziewać dopiero na salonie genewskim w marcu 2009 r.
szkoda, jestem z toba, jestem za :diabelski_usmiech
Tez mi sie podoba. Polaczenie tego niebieskiego z czarna fela jak dla mnie moze byc
Ten carbon w srodku tez ok. ale te fotele mnie nie robia :P
Jak daja takie fotele to niech daja tez wieksza moc :evil:
Moze i podchodzi pod subaru, ale nie dokonca bo polaczenie Subaru to niebieski i zloty.
Choc z drugiej strony nowa Impreza to hatchback i jest brzydka wiec ja wole juz taka Octavie :twisted:
Mysle, ze to nie fl.
Komentarz